MENU
  • Gebruikers online : 17
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 229
  • Jobs : 14 364
  • CV : 3 182


    Vacature details


Werkgelegenheid: Financieel-administratief medewerker:

Functie-omschrijving:


vacature (64 van 3.676)

vorige
vacature (64 van 3.676) volgende

Detail banen

   » 09 oktober 2019
   » vacaturenummer: 165159

Financieel administratief medewerker | Tijdelijk | 24-40 uur | Boven-Leeuwen
Werk jij graag binnen een professionele, internationale en dynamische werkomgeving? Ben jij een gemotiveerde en zelfstandige persoonlijkheid en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Voor dit internationale bedrijf zijn wij PER DIRECT op zoek naar een allround financieel administratief medewerker. Het betreft een functie tot het einde van dit jaar, met kans op uitloop (ivm ziekte). Afhankelijk van jou kennis/ervaring zal de functie tussen de 24 en 40 uur zijn. Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf in de nationale en internationale verfindustrie.
Over de functie
Als financieel administratief medewerker komt je te werken op de financiële afdeling en zal je, samen met 3 andere directe collega's, het hoofd van de financiële administratie ondersteunen met o.a. de volgende werkzaamheden:
   » Afletteren, matchen en boeken van facturen
   » Banken boeken
   » Betalingen verrichten
   » Loon journaalposten
   » Krediet limieten aanpassen
   » Crediteuren boeken
   » Debiteuren boeken
Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kun je steeds meer taken tot je nemen.
Wij vragen
Allereerst ben je per direct beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden. Om een goede invulling te geven aan deze functie beschik je over een afgeronde MBO/HBO opleiding in een financieel administratieve richting. Verder heb je (ruime) ervaring binnen een vergelijkbare functie en organisatie. Je hebt een zelfstandige werkhouding, beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden (Engels en Nederlands) en hebt goede kennis van MS Excel. Je bent analytisch, kunt goed overweg met deadlines en bent vanzelfsprekend accuraat en integer. Indien je kennis hebt van Exact is dat een grote pré.
Wij bieden
Je komt te werken bij een internationale bedrijf met een uitdagend en afwisselend takenpakket. Je werkt in een informeel team binnen een professionele onderneming. Daarbij hoort een passend salaris (afhankelijk van jouw ervaring) met een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Het betreft een functie tot het eind van het jaar waarbij er zeker kans is op uitloop.
Interesse?
Ben jij de kandidaat die we zoeken en ben je klaar om deze uitdaging aan te pakken? Reageer dan via onze solliciatiebutton en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jake van der Ven door te bellen, of te e-mailen naar: 040-2606320, jake.van.der.ven@nl.randstad.com
 
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Ven, Jake van der
jake.van.der.ven@nl.randstad.com
0683097971
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 10/09/2019 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: jake.van.der.ven@nl.randstad.com


Solliciteer online