MENU
  • Gebruikers online : 19
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 215
  • Jobs : 15 335
  • CV : 3 182


    Vacature details


Gelegenheid: Risk Officer:

Functie-omschrijving:


vacature (73 van 4.013)

vorige
vacature (73 van 4.013) volgende

Detail banen

   » 20 september 2019
   » vacaturenummer: 152558

Ben jij Risk Officer en heb jij ruime ervaring met Excel binnen de financiële dienstverlening, en wil je continue te maken hebben met snelle veranderingen en toepassingen van nieuwe technologische mogelijkheden? Voor ICS zijn wij dan opzoek naar jou!
Als Risk Officer ben jij verantwoordelijk voor het in kaart brengen van risico's en het presenteren daarvan binnen het bedrijf. Binnen deze functie bewaak jij samen met je team het risicoprofiel van ICS. Dit maakt het werk niet alleen uitdagend maar brengt ook de nodige risico's met zich mee. Wat deze rol leuk maakt is dat je met een goede kennis van Excel (eenvoudige) rapporten kan genereren. Het is aan jou om deze rapportages continue te verbeteren. Met deze gegevens kan jij een bijdrage leveren in MT vergaderingen. Om verbeteringen onder de aandacht te brengen bij de verschillende interne belanghebbenden, zijn goede communicatieve en onderbouwende vaardigheden een pré. On the job training om jouw vaardigheden binnen de MT meetings te ontwikkelen, is mogelijk.
Wat ga je doen:
Op de afdeling Risk zal jij werkzaam zijn als Risk Officer en verschillende taken uitvoeren. Jouw team richt zich op Operational risk, Credit risk, IT risk en Financial risk. Je brengt risico's in kaart, verwerkt alle gegevens in het risk systeem, stelt de prioriteiten vast en gaat daarover in overleg met het managementteam. Met jouw analytisch vermogen weet jij jouw vinger op de zere plek te leggen en durf je aan te kaarten hoe het proces verbeterd kan worden. Het cluster Risk & Finance is verantwoordelijk voor het bewaken van het risicoprofiel van ICS. Zo ook voor het Operationeel Risico Management. Een belangrijk onderdeel daarvan is Issue Management & Action Tracking (IMAT). Hierbij kijken we naar zaken die verbeterd kunnen worden in onze processen of systemen. Als Risk Officer heb jij een signaleringsfunctie en monitort de voortgang van de acties die de verbeteringen zullen realiseren zodat een juiste opvolging verzekerd kan worden.
Praktisch:
   » Salaris vanaf €14,94 bruto per uur
   » Locatie Diemen
   » 32-36 uur per week
   » Reiskostenvergoeding
   » Aanstelling voor een half jaar met kans op verlenging
Belangrijkste taken & verantwoordelijkheden:
   » Voortgangsrapportages opstellen in Excel;
   » Actualiseren van de openstaande verbeterpunten;
   » Administratieve werkzaamheden;
   » Opvoeren van assessments in het risk (Bwise) systeem;
   » Bwise trainingen;
   » Bwise toegangsrechten bewaken.
Als Risk Officer heb je naast HBO werk-denkniveau ook een uitstekende kennis van Excel. Je vindt het leuk om bevindingen met anderen te delen en te presenteren. Met jouw proactieve werkinstelling weet jij de problemen tijdig te lokaliseren en aan te pakken.
Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel met een scherpe motivatiebrief.
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Tamara Thijm
tamara.thijm@nl.randstad.com
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 09/22/2019 / Viewed 5 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: tamara.thijm@nl.randstad.com


Solliciteer online