MENU
  • Gebruikers online : 21
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 212
  • Jobs : 14 834
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Medewerker Klantenservice bij JAAP.NL:

Functie-omschrijving:


vacature (67 van 4.013)

vorige
vacature (67 van 4.013) volgende

Detail banen

   » 20 september 2019
   » vacaturenummer: 152569

Heb jij ervaring met een klantgerichte functie in de vastgoedbranche, ben je commercieel en wil je graag onderdeel zijn van de groei van een mooie start-up? Lees dan snel verder!
Waar?
JAAP.NL is op zoek naar een nieuwe collega voor in het klantenservice team. JAAP.NL is een platform waar al het woningaanbod van Nederland wordt getoond. Dit platform is opgericht voor huizenzoekers in Nederland. Huizenzoekers hebben nu één website waar zij het gehele aanbod van huizen, die op dat moment in Nederland te koop of te huur staan, kunnen vinden.
Daarnaast kunnen makelaars en particulieren ook hun eigen huis aanbieden op JAAP.NL. JAAP.NL biedt drie pakketten aan: brons, zilver en goud. Met zo'n pakket helpt JAAP.NL de klant met het verkopen of verhuren van het huis. Aan de klant de keuze welk pakket past bij zijn/haar behoefte. De verschillende opties en initiatieven neem je pro-actief met de klant door, zodat zij zo goed mogelijk gebruiken maken van de dienst. Je bent ook verantwoordelijk voor relatiebeheer en belt regelmatig uit jezelf naar klanten toe.

Wat ga je doen als commercieel medewerker binnendienst bij JAAP.nl?
Het is vrijdagochtend kwart voor 9, je loopt het kantoor binnen en zet een kop koffie voor jou en je collega. Je werkt binnen het kantoor van De Telegraaf op een verdieping met meerdere start-ups, terwijl je naar je werkplek loopt begroet je je collega's van de andere Start-ups.
Je opent de computer en ziet een mail van Marloes. Zij wil graag haar huis verkopen en heeft net een bronzen-pakket gekocht bij JAAP.nl. Ze vraagt zich af hoe zij foto's van haar huis kan uploaden via je de website. Jij als klantenservice medewerker stuurt Marloes een duidelijke uitleg en laat haar weten dat ze met een gouden-pakket ook 360-graden fotografie kan toevoegen aan haar foto's. Naast het verlenen van service, zie jij ook kansen om meer te verkopen aan de klant. De telefoon rinkelt: Ger van een makelaarskantoor hier uit Amsterdam belt. Hij heeft een huis verkocht wat is geplaatst op JAAP.NL en wil deze graag verwijderen van de website, maar weet niet hoe dat moet.
In de middag besluit je wat klanten te bellen. Je bent benieuwd hoe het met ze gaat, misschien willen ze binnenkort weer huizen op JAAP.nl zetten!
Zo ben jij de hele dag in de weer met de het beantwoorden van vragen via de mail en telefoon. Het is 17:00 uur, tijd om je computer af te sluiten en met je collega's de week af te sluiten met een vrijdagmiddagborrel.

Waarom solliciteren? Wij geven je vijf redenen
- Werken in een startup omgeving
- Een goed Vergoeding: € 13,27 bruto per uur
- Het kantoor is 5 minuten lopen vanaf Station Sloterdijk
- Klantenservice met een commercieel randje
- Een gezellig team, gezamenlijke lunch en leuke teamuitjes

Wie ben jij?
Jij beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt al ervaring in klantcontact. Ervaring in de vastgoedsector is een pré. Daarnaast ben je commercieel en zie je overal kansen die je graag wilt benutten. Je bent voor de lange termijn beschikbaar en wil graag 40 uur per week werken.

Ben jij per direct beschikbaar? En zou jij het leuk vinden om JAAP.NL de komende tijd pro-actief te gaan helpen bij het bereiken van hun groeiambities? Reageer dan nu en je hoort binnen een paar dagen van ons!
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Joost en Fé
callflexrecruitment@nl.randstad.com
0205208850
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 09/22/2019 / Viewed 4 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: callflexrecruitment@nl.randstad.com


Solliciteer online