MENU
  • Gebruikers online : 21
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 212
  • Jobs : 14 836
  • CV : 3 182


    Vacature details


Gelegenheid: Senior Planeconoom:

Functie-omschrijving:


Senior Planeconoom

 

   » Leusden
   » 28 - 36 uur
   » 5188
   » HBO

 

Senior Planeconoom (28-36 uur)

Waar kom je te werken ?
Leusden is een middelgrote gemeente met 30.000 inwoners. Onze omgevingsvisie heeft als titel 'een dynamisch dorp in een dynamische omgeving'. En dat betekent dat we in Leusden van alles te doen hebben: we (her)ontwikkelen, transformeren, onderhouden en beheren.

Ons uitgangspunt is : 'Wij maken het mogelijk'. We nemen afscheid van regels en afspraken die daar niet aan bijdragen. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort: we lopen gemakkelijk bij elkaar naar binnen. Daarnaast zijn onze kernwaarden o.a.: vertrouwen en verantwoordelijkheid, partnerschap, innovatie en vernieuwing.

De gemeente Leusden werkt op het gebied van bedrijfsvoering samen met de gemeenten Bunschoten, Nijkerk en Putten. Vanuit dit samenwerkingsverband is ook een nauwe samenwerking ontstaan op de planeconomische functie met de gemeente Nijkerk. Door de toename van werkzaamheden wordt de formatie op planeconomie uitgebreid.

Wie zoeken wij?

Als planeconoom ben jij de professional en sparringpartner op het gebied van grondzaken en planeconomie. Het doel is om samen met je collega's onze ruimtelijke ambities waar te maken, met aandacht voor maatschappelijk relevante onderwerpen zoals verstedelijking en energietransitie. Je wordt gevraagd om businesscases voor (complexe) gebiedsontwikkelingen op te stellen en te toetsen. Je weegt verschillende belangen tegen elkaar af en stuurt daarbij op optimalisaties en risicobeheersing. Wij zoeken een collega die op strategisch niveau kan adviseren en meedenken in de gemeente Leusden en op projectbasis in de gemeente Nijkerk.

Wat ga je doen?
   » Je voert de financiële regie op gebiedsontwikkelingen en draagt daarbij zorg voor onder meer haalbaarheidsanalyses, grondexploitaties en risicoanalyses;
   » Je geeft financieel-strategisch advies aan de projectmanagers en het bestuur;
   » Je levert input voor de planning-en-controlcyclus;
   » Je werkt aan diverse beleidsproducten zoals de Nota Grondbeleid, de Grondprijzenbrief en de Nota Kostenverhaal;
   » Je hebt een actieve rol bij de gesprekken en onderhandelingen met externe partijen over gronduitgifte, kostenverhaal, financiële constructies en samenwerkingsvormen;
   » Je draagt op basis van je expertise ook bij aan (strategische) vraagstukken op het gebied van vastgoedontwikkelingen;
   » Je volgt maatschappelijke ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving, en vertaalt deze naar grondbeleid en grondexploitaties;
   » Je vertegenwoordigt als planeconoom het grondbedrijf in het Grondbeleidsteam. Wat vragen wij?
   » Je hebt een afgeronde academische of HBO opleiding;
   » Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als planeconoom;
   » Aantoonbare ervaring en deskundigheid op het gebied van grondexploitaties, vastgoed rekenen, onderhandeling en overeenkomsten sluiten, BBV en Wro;
   » Affiniteit met ruimtelijke projecten en het werken in een bestuurlijke omgeving in de publieke sector;
   » Verder ben je een enthousiaste collega met een professionele werkhouding, je hebt een scherpe analytische blik, je kunt krachtig overtuigen, je hebt oog voor alternatieve mogelijkheden, je kunt de (complexe) materie helder verwoorden en beschrijven, je werkt graag samen met je collega's aan plannen/projecten, je bent oplossings- en resultaatgericht en je voelt je thuis in een politiek-bestuurlijke omgeving Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende werkomgeving die sterk in ontwikkeling is en waar je veel kan leren. De functie is ingeschaald in schaal 11A max. € 5.188 (bruto per maand, salarispeil 1 januari 2018). Voor zeer ervaren kandidaten bestaat de mogelijkheid tot inschaling in salarisschaal 12 (maximaal € 5.520,-- bruto per maand, salarispeil 1 januari 2018). Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. De gemeente Leusden kent aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals het Individueel Keuzebudget van 17,05%.

De aanstelling is voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Extra Informatie?
Bel dan met Bert de Brouwer, Telefoon nummer 14033. Als u meer informatie wilt over onze gemeente kun je kijken op http://www.leusden.nl.

Alvast een aantal collega's en je werkplek leren kennen, kijk dan naar onze uitzending van Passie naar Droombaan https://www.youtube.com/watch?v=ZtNIgfthd40

ZIN in?
Past deze functie bij jou en jij bij deze functie? Er wordt gelijktijdig in- en extern gezocht naar de geschikte kandidaat, die ons zo spoedig mogelijk kan helpen. Interne kandidaten hebben daarbij voorrang.
Je kunt tot uiterlijk 23 september 2019 reageren, met je motivatie en je Hervatten .
De kennismakingsgesprekken vinden plaats in week 39 en 40.

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: >Leusden Ander
Adres: >Leusden
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 09/16/2019 / Viewed 10 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online