MENU
  • Gebruikers online : 14
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 212
  • Jobs : 14 799
  • CV : 3 182


    Vacature details


Gelegenheid: Juridisch adviseur:

Functie-omschrijving:


Juridisch adviseur

 

   » 32 uur
   » 4859
   » HBO

 

Ben jij die juridische specialist die ons team kan ondersteunen? Solliciteer dan naar deze leuke functie!

Wat ga je doen?

Bij de teams JZI-Inwoners en JZI-Ruimte zorgen we o.a. voor de behandeling van bezwaarschriften, voor procedures bij de rechtbank, voor juridische adviestrajecten voor het concern, over privacy en integriteit en voor inkoop en aanbestedingen. Dat doen we binnen die teams van ruim 20 collega's per team.

Wij zoeken bij het team JZI-Ruimte een juridisch adviseur waarbij de werkzaamheden zich in het bijzonder zullen richten op het fysieke domein:
   » het adviseren binnen het aanbestedingsrecht, het privaatrecht (algemeen en bijzonder), het bouwrecht en het vastgoedrecht;
   » het opstellen en beoordelen van overeenkomsten: intentieovereenkomsten, anterieure overeenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, dienstverleningsovereenkomsten, koop- / verkoop overeenkomsten en huurovereenkomsten;
   » het adviseren onder andere betreffende grondzaken, grondexploitaties, beheer gemeentelijk vastgoed, sportclubs, IT, juridische geschillen, Wet Markt & Overheid, algemene voorwaarden en contractenbeheer;
   » het adviseren en ondersteunen bij gerechtelijke procedures;
   » het goed verbinden van de juridische discipline en de inkoop discipline.

Wie zijn wij?

Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners.

Je zit binnen onze organisatie altijd in een thuisteam met vakcollega's en een teamleider. Een groot aantal collega's werkt aan maatschappelijke opgaven in uiteenlopende vakgebieden. Je krijgt bij ons de kans om op basis van je talent ingezet te worden voor die opgaven en deel uit te maken van diverse samengestelde teams.

Wie ben je?

Je bent een collega met humor, je bent daadkrachtig, deskundig en verbindend. Je hebt een flexibele en dienstverlenende instelling en steekt graag je handen uit de mouwen. Je bent breed georiënteerd.

Eigenschappen die jij bezit zijn: resultaat- en klantgericht, je bent pro-actief, accuraat en kan goed zelfstandig werken in een veranderende werkomgeving. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, de producten van de teams JZI en de organisatie. Je werkt graag en gemakkelijk samen met je collega's. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en bent daarbij een stevige gesprekspartner op de verschillende niveaus binnen de gemeentelijke organisatie.

Je hebt een HBO-opleiding (privaatrecht) met succes afgerond bij voorkeur aangevuld met gerichte vakken of cursussen op het gebied van aanbestedingsrecht, vastgoedrecht en bouwrecht.

Je hebt minimaal 3 jaar relevante (projectmatige) werkervaring op het gebied van aanbestedingsrecht en algemeen privaatrecht. Ervaring binnen de publieke overheid is een pré. Je weet discreet om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Bovendien verwachten we dat je je herkent in de identiteit van onze organisatie die we hierboven omschrijven.

Wat bieden wij?

Deze functie is gewaardeerd in schaal 11 en betreft de HR21 functie van Adviseur III. Afhankelijk van competenties en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 4.859 op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden zodat je jouw potentie verder kunt ontwikkelen. Kijk Als u meer informatie wilt over onze secundaire arbeidsvoorwaarden op https://www.alphenaandenrijn.nl/Organisatie/Vacatures

Meer weten?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met teamleider Ivar Leuven van team JZI-Ruimte, bereikbaar op Telefoon nummer 06-45110295, of met teamleider Annemarie van Leeuwen van het team JZI-Inwoners, bereikbaar op Telefoon nummer 06-21531658.

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Dan zien we je korte motivatie en Hervatten graag tegemoet. Een motivatie op een andere creatieve methode die bij jou past mag ook. Solliciteren kan tot 3 oktober 2019 o.v.v vacaturenummer 19-67 via de solliciteerknop bovenaan deze webpagina. Wij vragen je om in je motivatie aan te geven over welke competenties jij beschikt en hoe die een verschil gaan maken binnen onze

organisatie.

Deze vacature is opengesteld voor externe kandidaten. Externe medewerkers die reeds bij ons werkzaam zijn en interne kandidaten van de Regionale Interne Arbeidsmarkt van Werken in het Westen krijgen voorrang in de wervingsprocedure.

Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Over Gemeente Alphen aan den Rijn
"Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Spreekt jou dat aan? Kom dan werken in Alphen aan den Rijn, een groene stad met lef. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners.

Je zit altijd in een thuisteam met vakcollega's en een teamleider. Een groot aantal collega's werkt aan maatschappelijke opgaven in uiteenlopende vakgebieden. Je krijgt bij ons de kans om op basis van je talent ingezet te worden op die opgaven en deel uit te maken van divers samengestelde teams."

"Samenwerkingsgericht, resultaatgericht, klantgericht en veranderingsbereid. Dat zijn de kerncompetenties van Gemeente Alphen aan den Rijn en de drijfveren van onze medewerkers. Om onze inwoners van dienst te zijn, elke dag opnieuw."

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 09/16/2019 / Viewed 10 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online