MENU
  • Gebruikers online : 21
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 131
  • Jobs : 16 693
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Ervaren Jurist Algemeen, diverse locaties Nieuw:

Functie-omschrijving:

Ervaren Jurist Algemeen, diverse locaties

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

 

Bedrijf
   . ARAG Rechtsbijstand
Plaats
   . Leusden
Ref
   . 15601
Begint
   . 11 sep 2019
Online via JBB t/m
   . 11 okt 2019
Functie type
   . Juridisch medewerker, Jurist
Bedrijfssector
   . Financiele dienstverlening, Juridisch, Zakelijke dienstverlening
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

 

Als ervaren Jurist Algemeen Verbintenissenrecht weet je wat er speelt binnen jouw rechtsgebied. Je gaat ervoor om altijd het maximale resultaat voor jouw klant te behalen. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan op deze uitdagende vacature.

We zoeken Juristen voor onze nieuwe locatie te Den Haag. Interesse in een van onze andere vestigingen? Ook dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Informatie
Als ervaren jurist binnen de vaksectie algemeen verbintenissenrecht heb je te maken met een grote verscheidenheid aan zaken. Hierbinnen ga jij je specialiseren in een aantal clusters (bijvoorbeeld: Burenrecht, VvE-recht, Onroerend Goed, Aanneming van Werk, Opdracht, Onrechtmatige Daad en Zakelijke Overeenkomsten). Jij bent verantwoordelijk voor zaken met een zwaarder belang, waarbij het beoogde doel van de klant voorop staat. Jouw werkwijze kenmerkt zich als pragmatisch en oplossingsgericht, waarbij je zonodig ook zelf procedeert.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Binnen alle vestigingen van ARAG is Algemeen Verbintenissenrecht vertegenwoordigd. Je maakt deel uit van een team van 20 tot 25 juristen.
ARAG kenmerkt als een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.

Eisen van de banen
Voor deze functie zoeken wij juristen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Je hebt een studie Nederlands Recht voltooid op WO-niveau. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij voorkeur opgedaan bij een juridisch dienstverlener of bij een advocatenkantoor. Je bent klantgericht, analytisch sterk en hebt gevoel voor praktische oplossingen.


   » Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
   » Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
   » Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
   » Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
   » ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)


Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw Hervatten en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Danny Rumpel (Recruiter) op 06 - 30 46 07 01

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 09/11/2019 / Viewed 2 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online