MENU
  • Gebruikers online : 20
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 131
  • Jobs : 16 693
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Sales Support Medewerker:

Functie-omschrijving:


vacature (70 van 3.906)

vorige
vacature (70 van 3.906) volgende

Detail banen

   » 11 september 2019
   » vacaturenummer: 150443

Ben jij op zoek naar een baan als sales support medewerker? Staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel en heb jij een goede kennis van Excel? Ben jij fulltime voor 32 tot 40 uur beschikbaar? Dan zoeken we JOU!
Voor een toeleverancier voor de doe-het-zelf markt zijn we op zoek naar een fulltime (32-40 uur) sales support medewerker voor het kantoor in Asten. De organisatie biedt totaaloplossingen voor groothandels, retailers en e-tailers in het doe-het-zelf kanaal. Je werkt samen met 7 collega's in het account support team. 
In deze support functie begeleid je tenders en offertetrajecten en ondersteun je de accountmanagers. Je bereidt klantbezoeken voor, verwerkt orders en draagt zorg voor een juiste interne afstemming (artwork laten maken, bestelling plaatsen via inkoop). Intern ben je het aanspreekpunt voor klanten (vooral per mail) en collega's. Daarnaast bereid je analyses en rapportages voor over de leveringsgraad, performance en kwaliteit.
Wat heb je hiervoor nodig?
Naast HBO werk- en denkniveau heb je stage/werkervaring in een ondersteunende rol bijvoorbeeld op een account support afdeling of commerciële binnendienst. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Duitse taal omdat ze in Duitsland flink aan het groeien zijn. Omdat je veel met Excel werkt is een goede beheersing hiervan noodzakelijk. Anderen omschrijven jou als: open, communicatief sterk, je staat stevig in je schoenen, bent secuur, klantgericht en proactief. 
Wat staat daar tegenover?
Een marktconform salaris en een baan waarbij eigen inbreng en proactief meedenken gestimuleerd wordt. Je komt te werken in een team met gedreven collega's en Brabantse gezelligheid. Er wordt direct en open gecommuniceerd. Ze kennen een 38-urige werkweek waarbij je op vrijdagmiddag eerder naar huis kunt. 32 uur per week werken is ook bespreekbaar. Daarnaast hebben ze een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en aanvullende adv dagen.
Solliciteren?
Wil je solliciteren op deze vacature, of heb je eerst nog wat vragen? Dan kun je Lisanne Haanen van Randstad bellen, e-mailen of whatsapp'en:
lisanne.haanen@nl.randstad.com
0630628960
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Lisanne Haanen
lisanne.haanen@nl.randstad.com
0630628960
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 09/11/2019 / Viewed 3 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: lisanne.haanen@nl.randstad.com


Solliciteer online