MENU
  • Gebruikers online : 12
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 131
  • Jobs : 16 693
  • CV : 3 182


    Vacature details


Gelegenheid: Senior Channelmanager Telemarketing:Nationale Postcode Loterij

Functie-omschrijving:

Vacature

Senior Channelmanager Telemarketing

Solliciteren

Nationale Postcode Loterij

Amsterdan
   » OpleidingsniveauHBO
   » CarrièreniveauLeidinggevend
   » UrenFulltime

 

Bedrijf
   . Nationale Postcode Loterij
Plaats
   . Amsterdan, Noord-Holland
niveau van het onderwijs
   . HBO
Bedrijfssector
   . Marketing & Communicatie
Functiegroep
   . Communicatie/Marketing
Carrièreniveau
   . Leidinggevend
Uren
   . Fulltime Vacature delen
   »
   »
   »
   »
Solliciteren

Als eerste de nieuwste vacatures ontvangen?

Verzend

Introductie

De Goede Doelen Loterijen zijn voor het team Directie Werving op zoek naar een Senior Channel Manager Telemarketing. Heb jij minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie, cijfermatig ingesteld en wil je het verschil maken voor onze goede doelen? Lees dan verder, we zijn op zoek naar je!

Profiel

Wat ga je doen?
Als Senior Channel Manager Telemarketing ben jij verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het telemarketing team bestaande uit een 3-tal collega's. Jij bent hiermee eindverantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de verkoop, en daarnaast ook behoud van de loten voor de 3 loterijen.
· Je stuurt het telemarketingmarketing team bestaande uit meerdere Channel Managers op dagelijkse basis aan
· Je bent aanspreekpunt voor de teamleider directe werving
· Je staat met je poten in de modder! Je bent namelijk ook zelf verantwoordelijk voor een deel van de werving binnen de callcenters.
· Met het team zet je het behoudsbeleid van de Goede Doelen Loterijen op zowel de retentie-lijn als de sales campagnes om in dagelijkse sturing en resultaten.
· Je zorgt ervoor dat alle bureaus handelen volgens de laatste wet- en regelgeving. Compliant zijn staat bij jou op de eerste plaats
· Je bezoekt de bureaus, geeft trainingen en begeleidt de projectmanagers/vestigingsmanagers

Afdeling Marketing
Het team Directe Werving en Retentie is een team van 10 man met de focus op het werven en behouden van (nieuwe) deelnemers van de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij). Samen met collega's stuur jij een aantal callcenters aan waarmee we samenwerken en die de werving en retentie verzorgen.

Aanbod

Dit heb jij in huis:
Jij bent altijd bezig met je targets! Aantallen loten, conversies, aannamelevels, je kosten per lot, de kwaliteit van de werving, je compliance??Jij wilt altijd de beste zijn! Je denkt in mogelijkheden en zoekt samen met jouw team en je bureaus naar een oplossing die zowel voor de loterij als voor het bureau de beste is. Ervaring met het aansturen van callcenters en bij voorkeur het werken bij een callcenter is dan ook een vereiste.
Ben jij degene die het verschil gaat maken voor onze goede doelen?

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken met en voor 600 collega's in het meest duurzaam vernieuwde pand van Nederland, op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Naast een goed salaris en een goede en stabiele pensioenregeling hebben wij ook andere aantrekkelijke - unieke - arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een OV-vrijkaart, mag je regelmatig op bezoek bij de goede doelen die dankzij de inleg van de deelnemers door de Goede Doelen Loterijen gesteund worden. Ook mag je vrijwilligerswerk doen in loterijtijd en kan je jezelf via onze Lottery Academy blijven ontwikkelen. Ook bieden we je dagelijks een heerlijk ontbijt en lunch met biologische en lokale producten. Daarnaast kun je bij ons lekker fit blijven; als je dat graag wilt. We organiseren bootcamps, kickboks- en yogalessen.

Wie wij zijn

DeGoede Doelen Loterijenzijn ontstaan vanuit de missie fondsen te werven voor goede doelen. Inmiddels spelen ruim 3,5 miljoen Nederlanders mee met de Loterijen, winnen honderdduizenden mensen per maand prijzen en zijn we de grootste particuliere fondsenwerver van Nederland! Dankzij alle deelnemers wordt er dit jaar meer dan 500 miljoen euro geschonken aan goede doelen. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt. Bij de Goede Doelen Loterijen werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Daar worden we blij van, want diversiteit is een ideale voedingsbodem voor creativiteit, innovatie en samenwerking. Het spreekt misschien voor zich, maar we zeggen het toch nog maar even: als je denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie, ben je welkom. Ongeacht je roots, religie, leeftijd of levensovertuiging.

Procedure

Zien we je snel?
Enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 24 september & kom kennis maken! Wil je Extra Informatie? Emilie Lamers (Recruiter) staat je graag te woord via 020-673 2446!
De vacature staat niet open voor bemiddeling door bureaus, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen
   »
   »
   »
   »
Solliciteren

 

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Amsterdan Ander
Adres: Amsterdan
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 09/11/2019 / Viewed 1 times
Contact Informatie
Bedrijf: Nationale Postcode Loterij


Solliciteer online