MENU
  • Gebruikers online : 20
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 131
  • Jobs : 16 693
  • CV : 3 182


    Vacature details


Werkgelegenheid: Parttime magazijnmedewerker in dagdienst:

Functie-omschrijving:


vacature (69 van 3.890)

vorige
vacature (69 van 3.890) volgende

Detail banen

   » 11 september 2019
   » vacaturenummer: 145728

Op zoek naar een baan als parttime logistiek medewerker binnen een kleine organisatie? Voor een organisatie in Waalwijk dat werkzaam is in de schoenenbranche zijn wij per direct op zoek naar een magazijnmedewerker. Lees snel verder Als u meer informatie wilt!

Waar ga jij werken?
Onze opdrachtgever is een handelsmaatschappij met een ruim 40 jarige historie en is al bijna net zo lang een begrip in de kinderschoenen. Door middel van trendy modellen, hoogwaardige kwaliteit materialen, perfecte pasvormen en eigenwijze kleuren onderscheiden deze merken zich van de doorsnee kinderschoen. De van oorsprong Brabantse merken worden op dit moment verkocht in heel de wereld. Het is een kleine organisatie dat te omschrijven is als een stabiel en commercieel bedrijf.

Wat ga jij doen?
Als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Wanneer de orders binnen komen zorg jij ervoor dat deze op de juiste plek in het magazijn gesorteerd worden. Op het moment dat er orders zijn zorg jij er voor dat de juiste bestellingen ingepakt worden en verzendklaar zijn. Afhankelijk van ervaring komen daar nog meer werkzaamheden bij kijken zoals voorraadbeheer.

Het betreft een functie voor 16 - 24 uur per week. Vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en eventueel donderdag. Het is een functie voor langere tijd met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever bij goed functioneren.

Wat neem jij mee?
Ervaring is niet nodig in deze functie. Dus heb je nog nooit eerder gewerkt als magazijnmedewerker dan is dat geen enkel probleem! Heb jij de motivatie, ambitie en energie om aan de slag te gaan aan magazijnmedewerker dan zijn wij op naar jou! Daarnaast kan jij zowel zelfstandig als in teamverband werken en ben jij op zoek naar een vaste baan. Het is wel belangrijk dat jij de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift.

Wat krijg jij van ons? Je krijgt een afwisselde functie in binnen een kleine organisatie. Bij deze opdrachtgever is er ruimte voor eigen initiatief en inbrengen van eigen ideeën. Je komt te werken binnen een ambitieus en gemotiveerd en professioneel team. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bouwen aan het succes van deze organisatie en voor jou zijn er in de toekomst doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een marktconform salaris.

Is dit de organisatie en functie waar jij voor aan de slag wilt? Reageer dan direct via onze website! Heb je nog vragen? Bel dan naar Jorien of Myrea op 0416-567270
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Jorien en Myrea
myrea.smulders@nl.randstad.com
0416-567270
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 09/11/2019 / Viewed 3 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: myrea.smulders@nl.randstad.com


Solliciteer online