MENU
  • Gebruikers online : 17
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 115
  • Jobs : 14 647
  • CV : 3 182


    Vacature details


Werkgelegenheid: Commercieel Lichtadviseur Oost-Nederland Delta Light - Apeldoorn:Voltys

Functie-omschrijving:

Commercieel Lichtadviseur Oost-Nederland Delta Light

Plaats

Apeldoorn

Naam werkgever, of naam intermediair

Voltys

Functie

Delta Light geniet een ijzersterke reputatie als producent van architecturale verlichting en is intussen uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van verlichtingsconcepten voor residentiële, commerciële en professionele omgevingen. Of het nu gaat om winkels, kantoren, openbare gebouwen, toonzalen, horeca of groenprojecten, Delta Light heeft de producten, de ervaring en de kennis in huis die aansluiten bij de functionele en esthetische behoeften van jouw projecten.

Eigen design, O&O, kwaliteitscontroles, tests en productie liggen aan de basis van de groei die Delta Light de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Van ontwerpen, ontwikkelen, het maken van prototypes tot en met het produceren, verpakken en opslaan: het gebeurt allemaal vanuit het hoofdkantoor in België!

Als uitbreiding voor ons team in Nederland zijn wij, voor de regio Oost-Nederland, op zoek naar een:

Accountmanager / Lichtadviseur
In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor de sales in jouw regio en definieer je een strategie met onze partners, in lijn met de strategie van Delta Light.
   » Je onderneemt actie voor een vergroting van de omzet, naamsbekendheid en merkambassadeurs en draagt ook altijd zorg voor een fatsoenlijke follow-up hiervan.
   » Je biedt ondersteuning aan de operationele verkoopactiviteiten van de partners in je regio en creëert een dynamische samenwerking met hen.
   » Je realiseert en bewaakt de gebudgetteerde marges en het kortingsbeleid.
   » Je creëert de beste service (kwaliteit) voor de distributiemarkt.
   » Je streeft er naar om te allen tijde de noodzakelijke marktinzichten te verkrijgen op partners, voorschrijvers, aannemers, concurrentie en eventueel overige belangrijke stakeholders.
   » Als laatste ben je (nauw) betrokken bij het PM-team en geef je input bij het ontwikkelen van nieuwe producten in lijn met de globale / locale tendensen.

Profiel

   » Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een commerciële rol, in bijvoorkeur de architectonische (licht)sector.
   » Je denkt klant,- en resultaatgericht, durft beslissingen te nemen, kunt stevig maar correct en diplomatiek onderhandelen, en functioneert op HBO werk- en denkniveau.
   » Je hebt een sterk gevoel voor esthetiek met toegevoegde waarde.
   » Je hebt een absolute drive voor succes.
   » Je hebt sterke organisatie,- en planningsvaardigheden alsmede een gestructureerde, strategische en to-the-point benadering.
   » Je bent vloeiend in het Nederlands (woord en geschrift) en hebt een goede kennis van in ieder geval de Engelse taal.
   » Je bent een energieke netwerker en gepassioneerd in je werk.
   » Je bent technisch onderlegd (E).

werkgever

Bij Delta Light - een Belgisch familie bedrijf - ontwerpen en fabriceren we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders om onze verlichting te integreren in hun projecten. We doen dit reeds sinds 1989 via een wereldwijd netwerk en dit zowel voor kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, retail- en horeca sector.

Bedrijfscultuur

Delta Light geniet een ijzersterke reputatie als producent van architecturale verlichting en is intussen uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van verlichtingsconcepten voor residentiële, commerciële en professionele omgevingen. Of het nu gaat om winkels, kantoren, openbare gebouwen, toonzalen, horeca of groenprojecten, Delta Light heeft de producten, de ervaring en de kennis in huis die aansluiten bij de functionele en esthetische behoeften van jouw projecten.• Een uitdagende baan en de kans te werken voor een professionele, internationale en toonaangevende organisatie in de lichtbranche.
• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Auto / Telefoon / Laptop.
• Training-, en opleidingsmogelijkheden.

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Apeldoorn Gelderland
Adres: Apeldoorn
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 08/24/2019 / Viewed 213 times
Contact Informatie
Bedrijf: Voltys


Solliciteer online