MENU
  • Gebruikers online : 17
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 135
  • Jobs : 15 476
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Productiemedewerker , Stella Fietsen:

Functie-omschrijving:


vacature (75 van 4.326)

vorige
vacature (75 van 4.326) volgende

Detail banen

   » 23 augustus 2019
   » vacaturenummer: 148408

Zoek jij een leuke parttime baan als assemblagemedewerker in Nunspeet? Bij Stella Fietsen zijn wij op zoek naar kandidaten met enige technische affiniteit. Ben jij dit, lees dan snel verder.
Stella Fietsen, de snelst groeiende E-Bike fabrikant van Nederland, opereert vanuit het Veluwse Nunspeet. Hier bevindt zich het hoofdkantoor, de showroom, het magazijn en de productiehal om heel Nederland van de prachtige fietsen te kunnen voorzien.
Voor de komende periode, tot half oktober, zijn wij op zoek naar parttime kandidaten op de assemblage-afdeling. De fietsen worden in z'n geheel geleverd bij de assemblage. Hier worden de laatste onderdelen geassembleerd aan de fiets. Denk hierbij aan pedalen, accu, fietsbel en een eventuele fietsmand. Zodra de fiets volledig is geassembleerd, wordt de fiets naar de eindcontrole gebracht. Hier wordt alles van de fiets gecontroleerd, van spaken tot aan remmen, van versnellingen tot verlichting, waarna de fiets doorgebracht wordt naar de expeditie.
Wij bieden jou een parttime baan (0-3 dagen per week) in een hele leuke snelgroeiende omgeving. Je gaat, afhankelijk van je leeftijd, €12,13 bruto per uur verdienen. Je kunt in de kantine gratis koffie/thee en fruit nuttigen. Daarnaast kun je in de lunchpauze heerlijk lunchen op het mooie dakterras van de fabriek.
Heb jij enige technische affiniteit, ben jij parttime beschikbaar (0-3 dagen per week) en flexibel inzetbaar? Reageer dan direct met jouw meest recente Hervatten en korte motivatie.
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Vries, Martijn de
randstad.stella@nl.randstad.com
0578-676260
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 08/23/2019 / Viewed 238 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: randstad.stella@nl.randstad.com


Solliciteer online