MENU
  • Gebruikers online : 21
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 047
  • Jobs : 15 116
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Facilitair medewerker:

Functie-omschrijving:


vacature (68 van 4.311)

vorige
vacature (68 van 4.311) volgende

Detail banen

   » 13 augustus 2019
   » vacaturenummer: 146511

Heb jij een facilitaire achtergrond, ben jij servicegericht en proactief? Ben jij daarnaast thuis in de hospitality en zet jij jouw ervaring graag in bij de TU Delft? Lees dan nu snel verder!

TU Delft | Facilitair medewerker | per direct tot 1 november 2019 | 40 uur per week | salaris €1858-€2644 | geen reiskostenvergoeding

De TU Delft een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Facilitair Management / Procesteam Horeca & eventsupport
Het procesteam Horeca & eventsupport heeft de taak ervoor te zorgen dat de medewerkers, studenten en externe gasten zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van de vergader,- congres,- en eventsfaciliteiten die faculteitsgebouwen, publieke gebouwen en de openbaar toegankelijke campus te bieden hebben. Het procesteam zorgt voor een professionele ondersteuning vooraf, tijdens en na afloop van een evenement en is verantwoordelijk voor contractmanagement van het vending contract. De verantwoordelijkheid voor het totale pakket aan eten en drinken is ondergebracht bij één hoofdaannemer. Deze hoofdaannemer contracteert (lokale) ondernemers met hun foodformules en faciliteert de diverse relevante processen.

Functiebeschrijving
Als medewerker Interne Dienst heb je een leuke, afwisselende baan met veel ruimte voor eigen initiatief! Je werkt in een grote, complexe organisatie met professionele collega's. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en het bieden van ondersteuning van het onderwijs, het protocollaire proces en evenementen. Dit houdt onder meer in dat je de aanwezige licht- geluids- en opnameapparatuur bedient, (zaal) opstellingen realiseert volgens de specificaties van de opdrachtgever en wanneer nodig kleine reparaties verricht. Je komt in een klein specialistisch team te werken, waarbij gastheerschap en servicegerichtheid een belangrijke rol spelen. Het procesteam is actief op onregelmatige (werk) tijden en ook regelmatig in weekenden.

Werkzaamheden
De taken binnen deze functie bestaan uit het toezicht houden op uitbesteed werk, het realiseren van congresopstellingen, het uitvoeren van operationele audits op het gebied van vending, het uitvoeren van operationeel toegangsbeheer en het uitvoeren van een mooi en schoon beleid in het gebouw waar de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Functie eisen
Voor deze functie is het van belang dat je een teamplayer bent en bereid bent om in wisselende diensten fysieke inspanning te verrichten (je zult ook werken avonden, weekenden en soms ook tijdens feestdagen). Daarnaast ben je in staat om mee te denken over praktische oplossingen, heb je een klant (gast) georiënteerde instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over minimaal MBO facilitair werk- en -denkniveau en bent in bezit van een BHV diploma (dan wel bereid dit te halen).

Interesse?
Heb jij affiniteit met facilitaire serviceprocessen, ben jij representatief, professioneel en proactief? Solliciteer dan nu op deze functie via de link "solliciteren" op onze website.
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Agterberg, Manouk
unit336@nl.randstad.com
0622733656
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 08/14/2019 / Viewed 4 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: unit336@nl.randstad.com


Solliciteer online