MENU
  • Gebruikers online : 20
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 047
  • Jobs : 15 117
  • CV : 3 182


    Vacature details


Werkgelegenheid: Verkoopmedewerker Kaas/Zuivel:

Functie-omschrijving:


vacature (64 van 4.311)

vorige
vacature (64 van 4.311) volgende

Detail banen

   » 13 augustus 2019
   » vacaturenummer: 146583

Voor een internationale horeca groothandel zijn wij per direct op zoek naar een Verkoopadviseur Kaas/zuivel in Nieuwegein! Ben jij representatief en staat klantgericht werken bij jou hoog in het vaandel? Klik dan op de sollicitatie button!

VERKOOPADVISEUR KAAS/ZUIVEL - 24 - 40 UUR - KANS OP VAST DIENSTVERBAND - PARTTIME OF FULLTIME - €9,70 PER UUR - NIEUWEGEIN

Voor een opdrachtgever in de horecabranche, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele Verkoopadviseur Kaas/zuivel voor 24 tot 40 uur per week. De missie van de opdrachtgever staat in het teken van horecabenodigdheden, maar ook het overdragen van culinaire inspiratie en kennis. In de functie Verkoopadviseur kom je te werken bij de kaasafdeling waar je een onmisbare rol speelt in het team en in een informele werksfeer komt te werken.
Wat ga je doen?
Je zult in deze functie het visitekaartje zijn van de winkel en het actief benaderen van klanten is hierbij van belang. Je zult een adviserende en informerende rol aannemen, maar je zult ook vragen beantwoorden. Naast het verkopen en adviseren van kaas- en zuivelproducten, komt er ook cross-selling bij kijken. Ook zal je ervoor zorgen dat de producten op de juiste manier gepresenteerd worden en houd je de afdeling up-to-date met seizoensgebonden producten.

Ben jij de perfecte kandidaat?
Jij bent de ideale Verkoopadviseur Kaas/zuivel met MBO werk- en denkniveau en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je weet adviezen enthousiast over te brengen en bent communicatief vaardig. Het is een pré wanneer je gewend bent te werken in de horeca en ervaring in een soortgelijke en relevante functie. Je werkt in een gekoelde omgeving, wat belangrijk is om rekening mee te houden. Het is functie voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. De werktijden liggen tussen 07:00 en 18:00 uur (donderdagavond tot 20:00 uur), en de werkdagen zijn maandag t/m zaterdag. Het is mogelijk 40 uur per week te werken, maar het is ook mogelijk minder dagen per week te werken! De werktijden zijn bespreekbaar.

Wat bieden wij jou?
Ten eerste zal deze ervaring natuurlijk een mooie toevoeging zijn voor je Hervatten, maar de opdrachtgever investeert ook graag in jouw gezondheid door een fietsplan en bedrijfsfitness aan te bieden. Naast het werken in een fijne informele sfeer en dynamische omgeving staat er natuurlijk ook een financiële vergoeding tegenover; je ontvangt een salaris van €9,70 uur per uur vanaf 21 jaar en ouder. Ook ontvang je een kilometervergoeding. Wanneer het een perfecte match blijkt te zijn, zal het bedrijf je op termijn overnemen.

Hoe kun je solliciteren? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en lijkt de vacature je leuk? Reageer dan direct via de 'solliciteren' button. Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact op met Linda of Yannick op 030-6078020 of via houten.nieuwegein@nl.randstad.com.
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Yannick, Lisa en Linda
houten.nieuwegein@nl.randstad.com
030-6078020
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 08/14/2019 / Viewed 5 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: houten.nieuwegein@nl.randstad.com


Solliciteer online