MENU
  • Gebruikers online : 17
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 047
  • Jobs : 15 117
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Magazijnmedewerker:

Functie-omschrijving:


vacature (63 van 4.311)

vorige
vacature (63 van 4.311) volgende

Detail banen

   » 13 augustus 2019
   » vacaturenummer: 146606

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een loodsmedewerker bij een distributiecentrum in Amsterdam Westpoort. Op landelijk niveau is onze opdrachtgever een grote organisatie die verantwoordelijk is voor het rondbrengen van pakketten. Vanuit Amsterdam wordt een groot deel van Noord-Holland en Zuid-Holland bediend. Dagelijks vertrekken er tientallen ritten de regio in. Helaas kan een heel groot deel van deze pakketten niet bezorgd worden omdat de mensen niet thuis zijn en de buren de pakketten niet willen of kunnen aannemen. De pakketten zullen dan weer mee terug genomen worden naar het distributiecentrum. Jij wordt verantwoordelijk voor de afhandeling van deze pakketten.
Je zorgt ervoor dat ze de volgende dag weer op de juiste rit meegaan en worden voorzien van een juiste sticker. Daarbij kun je ook contact hebben met de klant zelf om te bepalen wat de juiste dag wordt om een pakket weer mee te sturen. Gedurende dag heb je contact met chauffeurs, daarbij is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat want zij kunnen nog wel eens een weerwoord hebben. De werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 06:00  in de ochtend tot 15:00. Het salaris staat vast op €10,13 per uur. Je hebt recht op reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer van de vestiging woont. Het is belangrijk dat je:
 - Ervaring hebt met het werken met een computer 
-  Bekend bent met het werken in een magazijn
- Goed overweg kunt met verschillende type mensen 
- Op fietsafstand woont van Westpoort, of een auto/scooter tot je beschikking. De vestiging is niet goed per ov bereikbaar.
Klinkt deze vacature als iets wat op jouw lijf geschreven is; reageer dan snel met motivitatie en Hervatten via de knop en dan nemen wij contact met je op!
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Wielenga, Maria
maria.wielenga@nl.randstad.com
0205315557
   » print
   » verstuur via email
   »
   »
   »
   »

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 08/14/2019 / Viewed 4 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: maria.wielenga@nl.randstad.com


Solliciteer online