MENU
  • Gebruikers online : 20
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 058
  • Jobs : 15 981
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Startklaar Overheid:

Functie-omschrijving:

Vacature Startklaar Overheid

Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
   » Groningen
   » Maandag
   » Vandaag
   » 9273700-BWJ-NL-140801

Profiel opdrachtgever

Wij bieden een studieovereenkomst, waarbij je in je eigen regio bij een opdrachtgever aan de slag zal gaan. Hierbij hanteren we een goed salaris en een reiskostenvergoeding of een leaseauto. Daarnaast krijg je diverse trainingen aangeboden. Meer weten over bovenstaande als aankomende Startklaar professional bij Maandag®? Dit kan via 06-13160707/ [email protected] of solliciteer direct om je interesse kenbaar te maken.

Functie inhoud

Klaar voor jouw start binnen de overheid? Dan is Maandag® Startklaar iets voor jou. Hiermee krijg je extra handvatten en tools die je op weg helpen bij jouw eerste stappen binnen de publieke sector. Lees snel verder om meer te weten te komen over ons Startklaartraject.
Maandag® Startklaar helpt jou als professional op weg in je nieuwe werkomgeving.Je komt bij Maandag® in dienst en je krijgt aanvullend op je salaris een opleidings-en ontwikkeltraject. Hiermee doe je ervaring op in de publieke sector, werk je aan je professionele vaardigheden en leer je alles over de regelgeving binnen jouw vakgebied. Het programma bestaat uit diverse klassikale en online trainingen.
Voor onze Startklaartraject zijn wij op zoek naar een recent afgestudeerde of bijna afgestudeerde starter in de richting van Bestuursrecht, Bouwkunde, Milieukunde of Planologie. Je zal per direct van start kunnen gaan of vanaf na de zomer. De Planologische starter zal zich eerst bezig kunnen gaan houden met bestemmingsplanprocedures, om uiteindelijk trekker te worden van herindelingsprojecten. Als jurist kan je in algemeen juridische functies aan de slag met advisering, WOB-verzoeken en Bezwaar en Beroep, maar je kan ook aan de slag in meer ruimtelijke functies als Jurist VTH of Jurist ruimtelijke ordening. Voor de Milieukundige starter zullen opdrachten klaar liggen als Vergunningverlener, Toezichthouder of Beleidsmedewerker Milieu/Duurzaamheid.
Als Bouwkundige starter zal je jezelf eerst ontwikkelen als Junior Toezichthouder (met de ABW1), om vervolgens uitdagender en complexere controles en handhavingsactie te kunnen gaan doen. Dit alles zal in overleg worden samengesteld en hierbij krijg je de bijvoorbeeld de volgende trainingen aangeboden: E-learning over de werkingvan de overheid, Algemene Wet Bestuursrecht, WABO, de nieuwe Omgevingswet, Politieke senistiviteit, Communicatie: gesprekstechnieken, Effectief omgaan met tijd & Projectmatig werken, etc.

Eisen van de banen

- Je beschikt over WO of HBO opleiding in de richting van Nederlands Recht, Bouwkunde of Planologie.
- Gemeentelijke of provinciale stage-ervaring is een pré
- Goede communicatieve vaardigheden

Overig

Ben je geïnteresseerdin deze functie? Solliciteer dan direct doorop de button te klikken, of neem Als u meer informatie wilt contact op met Maandag®: +31 (0) 613 160 707
Direct solliciteren Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures

 

Direct solliciteren

Adres
Postbus 798
1440 AT Purmerend

Contact
Ellemijn Jonk
T: +31 (0) 613 160 707
ellemijn.jonk@maandag.nl
http://www.maandag.nl

Alle vacatures van dit bedrijf
Vacature doorsturen
Vacature opslaan Naar opgeslagen vacatures
Vacature printen

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Groningen Groningen
Adres: Groningen
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 08/13/2019 / Viewed 7 times
Contact Informatie
Bedrijf:
E-mail: ellemijn.jonk@maandag.nl


Solliciteer online