MENU
  • Gebruikers online : 12
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 344
  • Geregistreerde bedrijven : 52 047
  • Jobs : 15 117
  • CV : 3 182


    Vacature details


Vacature: Auditor Voedselveiligheid Noordoost-Nederland:Diversey Consulting / Professionals in Food

Functie-omschrijving:

?14/08/2019
        (f="/vacaturebank/vactekst.html?id=36665&prn=1">    &nb sp;)

Diversey Consulting / Professionals in Food

zoekt:

Auditor Voedselveiligheid Noordoost-Nederland

24-32 uur (MBO/HBO)

standplaats

Nederland

 

Diversey Consulting , de onafhankelijke service en consultancy groep van Diversey, is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van voedselveiligheid. Diversey Consulting begrijpt dat elke organisatie en elke situatie uniek is en daarom werken zij nauw samen met hun relaties om de behoefte te verkennen, de doelstellingen te bepalen en toegevoegde waarde te leveren aan de interne organisatie en processen. 

Functiebeschrijving

Met jouw deskundige bijdrage als (zelfstandig) Auditor Voedselveiligheid zorg je ervoor dat relaties van Diversey Consulting hun kwaliteitsdoelstellingen behalen. Je levert meerwaarde door relaties een opbouwende terugkoppeling te geven over hoe je tot je resultaat gekomen bent en daarnaast geef jij hen adviezen op het gebied van voedselveiligheid, waarmee ze verder kunnen. Deze Auditor Voedselveiligheid vacature is ontstaan wegens extra capaciteitsbehoefte voor de regio Noordoost-Nederland. In deze regio bezoek je zelfstandig klanten in de zorg, retail, horeca en catering. Je bepaalt daarbij zelf je dagelijkse planning op basis van een weekplanning die je vanuit Diversey Consulting krijgt. In de dagelijkse praktijk overleg je geregeld met de ervaren Lead Auditor Food van Diversey Consulting. Verder werk je indirect samen met de 12 andere Diversey Auditoren die in een andere regio actief zijn. Jouw takenpakket in het kort:
   » Verantwoordelijk voor het uitvoeren en rapporteren van voedselveiligheidsaudits op basis van geldende hygiënecodes
   » Het uitvoeren van microbiologische monstername en ATP-metingen
   » Het geven van adviezen op het gebied van voedselveiligheid 
Benieuwd hoe het is om in deze functie te werken? Lees het verhaal van Jan Scholten () op onze referentiepagina.

Eisen van de banen

Jouw kennis van kwaliteitszorg en voedselveiligheid, in combinatie met jouw sociale vaardigheden, bepalen het succes van de inspecties en de ervaring van de opdrachtgevers. Je bent namelijk als Auditor Voedselveiligheid van Diversey Consulting het uithangbord van de organisatie en dienstverlenend. Diversey Consulting zoekt bij voorkeur een flexibel inzetbare en zelfstandige auditor, met passie voor het voedselveiligheid vakgebied. Als  Auditor Voedselveiligheid dien je, na een interne training, in staat te zijn om autonoom het analyseproces uit te voeren en de resultaten helder en realistisch te communiceren. Jouw analyse en advies komen voort uit je intrinsieke liefde voor het vakgebied. Door die liefde voor het vakgebied, jouw sterke communicatieve vaardigheden en jouw kundige adviezen weet je eventuele weerstand bij te inspecteren organisaties tot een minimum te beperken. Verder herken jij je in het volgende profiel:
   » Reeds enkele jaren ervaring opgedaan binnen de kwaliteitszorg in de food sector, bijvoorbeeld als Kwaliteitsmanager, Kwaliteitsmedewerker, QA Officer, HACCP Specialist of Auditor
   » Een afgeronde en relevante mbo- of hbo-opleiding, richting Levensmiddelentechnologie of aanverwant
   » Hoewel je planning vooraf bekend is, ben je flexibel inzetbaar, omdat de hoeveelheid werk per periode verschillend kan zijn
   » Je bent in bezit van een rijbewijs B en ook in bezit van een auto
   » Je bent woonachtig in de regio Zwolle

Aanbod

Diversey Consulting biedt jou een zeer zelfstandige functie waarbij je veel contact hebt met verschillende klanten. Je hebt frequent contact met de Operationeel Manager van Diversey Consulting, de Lead Auditor en collega Auditoren, waardoor je je snel verbonden zal voelen met de organisatie. Dat is dan ook echt de bedoeling, want het is de intentie om voor langere periode met elkaar via Professionals in Food samen te werken. En verder:
   » Vaak ben je eind december en een deel van januari vrij en werk je de rest van het jaar gemiddeld 24 tot 32 uur per week
   » Het is zowel mogelijk om te starten op detacheringsbasis of als zzp'er
   » Het salaris is afhankelijk van jouw relevante werkervaring en zal ongeveer tussen de €2.000 en €3.000 bruto per maand bedragen op basis van een fulltime dienstverband
   » De range van jouw verkooptarief, indien je zzp'er bent, bedraagt tussen de €35 en €48 per uur (werkelijke audit tijd), exclusief btw en reiskosten (0,19 ct/km)

Informatie

 
 
 
Diversey Consulting heeft ervoor gekozen deze vacature op exclusieve basis bij Professionals in Food uit te zetten. Wij nemen daarom de volledige werving en de eerste selectie voor onze rekening. Bij interesse ontvangen wij jouw sollicitatie graag. Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met jouw gegevens om en nemen altijd binnen vijf werkdagen contact met jou op. Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
   » Eerste telefonische selectie en nadere bespreking Diversey Consulting
   » Match? Introductie bij Diversey Consulting
   » Persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor in Zwolle
   » Referentiecheck (na jouw toestemming)
   » Eerste gesprek bij Diversey Consulting
   » Arbeidsvoorwaardengesprek
   » Je hebt je nieuwe uitdaging te pakken!
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Simone Zunnebeld, Recruiter, via het Telefoon nummer 085 105 0128. Zij staat je graag te woord! Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de levensmiddelenindustrie, maar is deze baan het net niet voor jou? Professionals in Food bemiddelt in heel Nederland voor food vacatures. Zit jouw vervolgstap nu niet tussen ons actuele aanbod, stuur ons dan een open sollicitatie. Wij nemen vervolgens binnen vijf werkdagen contact op om jouw wensen en ambities te bespreken en om je welkom te heten in ons netwerk. Join the club! Volg Professionals in Food ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze vacatures. (sollform.html?id=36665&s=0)
(/vacaturebank/)
     ()

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Nederland Ander
Adres: Nederland
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 08/13/2019 / Viewed 4 times
Contact Informatie
Bedrijf: Diversey Consulting / Professionals in Food


Solliciteer online