MENU
  • Gebruikers online : 18
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 339
  • Geregistreerde bedrijven : 51 524
  • Jobs : 54 796
  • CV : 3 182


    Vacature details


Werkgelegenheid: Project Engineer Sales - Apeldoorn:Vertrouwelijk

Functie-omschrijving:

Project Engineer Sales

Plaats

Apeldoorn

Publicatiedatum

15-04-2019

Publish end date

14-06-2019

Naam werkgever, of naam intermediair

Vertrouwelijk

werkgever

Wie is Bredenoord?
Bredenoord levert betrouwbare stroom. Dit doen we via internationale verhuur en verkoop van stroomaggregaten en toebehoren, maar ook met innovatieve oplossingen die zich richten op niet fossiele brandstoffen, verhoging van rendement en emissiereductie. Vanuit die energievisie ontwikkelen wij in eigen huis en in samenwerking met partners, verschillende slimme en innovatieve oplossingen. Sinds onze oprichting in 1937 combineren we onze passie voor techniek met ondernemerschap. Onze vakmensen met een unieke mentaliteit van pragmatiek, betrouwbaarheid en een oog voor duurzame technologie werken aan de verdere ontwikkeling van energiesystemen en voorzien op die manier vele partijen van innovatieve en duurzame oplossingen.

Functie omschrijving van de Project Engineer Sales

Wat houdt de functie van Project Engineer Sales in?
Als Project Engineer Sales houd je je bezig met de engineering van (delen van) klant specifieke energysystemen en modules. Op basis van de klantvraag ga je vanuit bestaande modules aan de slag met het bedenken, ontwerpen, construeren en realiseren van oplossingen die aansluiten bij de wensen van de klant. Hierbij houd je uiteraard ook rekening met de geldende wet- en regelgeving en de kostprijs. Vervolgens ga je je ontwerp vertalen naar een kostprijscalculatie en stel je de stuklijsten op. Gedurende het hele traject ben je vanuit je technische expertise betrokken. Tijdens de verkoopfase geef je technische inhoudelijk advies aan de klant en/of de accountmanager en tijdens de realisatie van de projecten vervul je een coördinerende rol richting de klant, je eigen projectteam en de betrokken afdelingen, zoals productie en inkoop.

Wij vragen van de Project Engineer Sales

Wat vragen we van je?

   » HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring in de richting van elektrotechniek, automotive of soortgelijk. Een werktuigbouwkundige opleiding met aanvullende cursussen en ervaring op elektrotechnisch gebied behoort ook tot de mogelijkheden;
   » 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
   » Kennis en ervaring met en van Solid Works is een pré;
   » Je bent een echte teamplayer en weet afdelingen met elkaar te verbinden;
   » goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, Frans is een pré;
   » gewend om je innovatie drive en creativiteit te gebruiken;
   » kennis en ervaring met Office en gewend om met ERP systemen te werken.

Wij bieden de Project Engineer Sales

Wat biedt Bredenoord jou?
Kom jij Bredenoord versterken, dan stap je binnen bij een groeiende organisatie met een sterke focus op internationalisatie en innovatie. Je vertegenwoordigt een sterk merk met een gedegen reputatie. Je werkplek is uitdagend en bevindt zich binnen een ambitieuze onderneming waar passie voor techniek een belangrijke rol speelt. We bieden je veel ruimte om de functie zelfstandig vorm te geven en er is ruimte voor groei en ontplooiing. Als Project Engineer Sales kun je bij ons rekenen op een marktconform salaris, goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenregeling en opleidingsmogelijkheden. Verder werk je in een informeel team met een prettige werksfeer.

AanvraagprocedureWil je meer weten of direct solliciteren?
Meer weten over de vacature van Electrical Engineer?Bel dan met Mascha Milder, Recruiter (06 41678627). Zij staat je graag te woord!

Toepassing

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Apeldoorn Gelderland
Adres: Apeldoorn
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 04/15/2019 / Viewed 1 times
Contact Informatie
Bedrijf: Vertrouwelijk


Solliciteer online