MENU
  • Gebruikers online : 12
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 339
  • Geregistreerde bedrijven : 51 531
  • Jobs : 50 470
  • CV : 3 182


    Vacature details


Gelegenheid: Senior Jurist Grondzaken Nieuw:

Functie-omschrijving:


Terug naar resultaten
   » Vorige
   » Volgende

Senior Jurist Grondzaken

OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bedrijf
   . Gemeente Zundert
Plaats
   . Zundert
Begint
   . 12 apr 2019
Online via JBB t/m
   . 12 mei 2019
Functie type
   . Jurist
Bedrijfssector
   . Overheid
Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)

Senior jurist grondzaken
met affiniteit voor planeconomie
32 uur per week
Kunnen we met jou sparren over complexe projecten op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling? Word jij enthousiast bij het zien van een nota grondbeleid of het meerjarenperspectief grondexploitaties? Solliciteer dan voor deze baan en ontdek Gemeente Zundert als werkgever!
Wie ben jij?
Als senior jurist grondzaken ben je een gedreven professional met een relevante achtergrond en/of opleiding op minimaal hbo - niveau . Hierbij is minimaal 5 jaar ervaring met gebiedsontwikkeling binnen een gemeentelijk grond- of ontwikkelingsbedrijf gewenst. Je beschikt over kennis op het gebied van grond- en opstalexploitaties, projectontwikkeling, stedelijke ontwikkeling, algemene kennis van vakgerelateerd privaat-, publiekrecht en fiscaal recht. Daarnaast heb je inzicht in (vastgoed)ontwikkelprocessen en marktontwikkelingen. Je hebt een breed ontwikkeld analytisch vermogen en bent in staat om anderen te overtuigen. Je bent strategisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschift.
Wat doe jij?
Als senior jurist grondzaken:
   » werk je aan ontwikkel- en realisatiestrategieën in (complexe) projecten en opgaven op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling;
   » breng je kansen en knelpunten binnen je vakgebied in beeld en kom je samen met je opdrachtgever of projectleider tot oplossingsrichtingen;
   » spar je samen met de projectleider over (complexe) ontwikkelingen;
   » stel je (complexe) overeenkomsten op het gebied van grondzaken op (o.a. anterieure-, verkoop-, huur- en erfpachtovereenkomsten) en bewaak je de gemaakte afspraken;
   » ben je in staat grond- en vastgoedexploitaties te beoordelen en kun je bij voorkeur residueel rekenen;
   » werk je aan beleidsproducten zoals de Nota grondbeleid, Grondprijzenbrief en het Meerjarenperspectief Grondexploitaties (MPG);
   » je onderhoudt contacten met ontwikkelaars, bouwbedrijven, makelaars en andere gerelateerde partijen.    

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie in een gedreven en enthousiast team van collega's binnen een prachtige, open en flexibele werkomgeving. Met elkaar behalen we de resultaten die de burger van ons verwacht. Onze missie, visie en beleidsprogramma's zijn hierbij leidend. Wij investeren in de vitaliteit van onze medewerkers met volop ruimte voor eigen initiatief, het ontwikkelen van talenten en een optimale balans in werk en privé.
Het salaris behorende bij deze rol is maximaal € 4.225, - bruto per maand (CAR-UWO schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek. Dit wordt aangevuld met een individueel keuzebudget van 17,05% van het salaris dat je maandelijks opbouwt. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je het budget besteedt. Gemeente Zundert heeft een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket en kent o.a. flexibele werktijden, betaald ouderschapsverlof, aankoop van verlofuren, een fiscaal gunstige fietsregeling, volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden en een vergoeding van reiskosten woon-werkverkeer.
Je kunt rekenen op een flexplek in één van onze prachtige kantoren. In deze functie heb je de mogelijkheid om ook op andere locaties en thuis te werken.
Komen we na een eerste sollicitatiegesprek samen tot de conclusie dat jij de kandidaat bent voor deze functie, dan volgt een talentenscan om de goede match te bevestigen.
Wie zijn wij?
Gemeente Zundert werkt met inwoners, ondernemers en vele organisaties aan de beste en toekomstbestendige oplossingen voor de gemeente. Samen werken wij aan vraagstukken die steeds complexer zijn en maatwerk verdienen. Tegelijkertijd bieden wij de samenleving volop de ruimte voor eigen initiatieven. Daarom is de gemeente Zundert een netwerkorganisatie. Een netwerkorganisatie geeft ruimte voor integraal werken, flexibiliteit, persoonlijke ontwikkeling, en innovatieve oplossingen. Wij halen actief informatie op uit de samenleving en wij weten wat er speelt. Zo bouwen wij aan een vitale, veilige en bruisende gemeente waar het goed wonen, werken en verblijven is. Kijk op www.zundert.nl Als u meer informatie wilt over onze gemeente.
Nieuwsgierig?
Denk jij bij ons het verschil te kunnen maken? Solliciteer dan direct. Stuur je Hervatten en motivatiebrief voor 10 mei 2019 in middels het online sollicitatieformulier .
Als u meer informatie wilt over de vacature kun je contact opnemen met Astrid Zagers, programmacoördinator Omgeving en Maatschappij: 076-599 5600.
We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Vergelijkbare zoekopdrachten:Jurist,OverheidDelen

Delen

Solliciteren (de link wordt geopend in een nieuw venster)
OpslaanU moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Meer zoekresultaten

   »

Legal Counsel Benelux & Nordic Region

Bureau Veritas via Legal Partner
   »

Junior Jurist Letselschade

ARAG Rechtsbijstand
   »

Ervaren Jurist Letselschade

ARAG Rechtsbijstand
   »

Jurist Huurrecht

ARAG Rechtsbijstand
   »

Ervaren Jurist Sociaal Zekerheidsrecht

ARAG Rechtsbijstand

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Ander
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 04/15/2019 / Viewed 1 times
Contact Informatie
Bedrijf:


Solliciteer online