MENU
  • Gebruikers online : 15
  • Werkgevers Online : 0
  • Geregistreerde leden : 7 338
  • Geregistreerde bedrijven : 51 282
  • Jobs : 78 495
  • CV : 3 181


    Vacature details


Gelegenheid: Quality engineer:VDL Groep bv

Functie-omschrijving:

Bedrijf: VDL Groep bv
PublicatiePublicatiedatum: 15-03-2019
Regio: Roeselare (België)
Laatst gewijzigd Publicatiedatum: 15-03-2019

 

Detail banenLeef jij voor het motto ‘alles kan beter’? Zoek je naar een volgende carrièrestap in een technische kwaliteitsfunctie? Kent de automotive-sector geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij de Quality Engineer die wij zoeken!  
 

Bij VDL Bus Roeselare verbeteren wij de wereld, één elektrische bus met de keer. Dat een hoge kwaliteitsnorm top prioriteit is, kon je wellicht al raden. Hiervoor hebben wij een echte wereldverbeteraar nodig die productverbetering implementeert en het kwaliteitsproces optimaliseert.

 

Als wereldverbeteraar heb je een gevarieerd takenpakket.
   » Je leert onze (elektrische) bussen tot in de puntjes kennen. Je ziet dan ook snel wat beter kan. Je optimaliseert ons kwaliteitsbeleid, zodat wij onze producten en organisatie kunnen verbeteren.
   » Je weet als de beste dat er geen verbeterproces is zonder correcte en tijdige opvolging. Je maakt het jouw missie om de Problem Reports en field actions nauwgezet op te volgen en bij te sturen waar nodig.
   » Meten is weten. Daarom analyseer je ook de garantiegegevens en onderhoudsdata van onze voertuigen.
   » Communication is the key! Je bent de contactpersoon tussen VDL Bus Roeselare en onze Nederlandse collega’s van Central Services (VDL Parts). Je staat ook nauw in contact met onze field engineers Bart en Lucas.
   » Teamwork. Je werkt samen met onze kwaliteitsmanager Kristof, productspecialisten en engineering. Ons motto is niet voor niets: kracht door samenwerking.

 

5 redenen waarom jij onze wereldverbeteraar kan zijn :
   » Na hard zwoegen op de schoolbanken, ben je trotse bezitter van een bachelordiploma elektromechanica. Toch niet het juiste diploma? Met gelijkwaardige ervaring kom je ook in aanmerking.
   » Had je nog goesting om jou bij te scholen? Met een Green Belt certificering kan je bij ons alvast scoren!
   » Je weet als geen ander om de juiste kwaliteitstechnieken in te zetten om tot resultaat te komen. Zo klinkt de 8D methodiek en PDCA jou als muziek in de oren.
   » Je bent op zoek naar een volgende carrièrestap in een technische kwaliteitsfunctie in een aftersales automotive omgeving.
   » Een wereldverbeteraar spreekt uiteraard ook verschillende wereldtalen. Wees gerust, bij ons vragen we slechts twee talen. Enerzijds beheers je de Nederlandse taal zoals een native speaker. Anderzijds kan je goed Engels lezen en schrijven.

 
 

Onze wereldverbeteraar is goud waard! Wij bieden:
   » Loon! In euro. Steeds tijdig op jouw bankrekening. Want zeg nu zelf, goud is nu eenmaal moeilijk op te bergen in jouw portefeuille.
   » Na al die inspanning nood aan extra vakantie? Gelukkig bieden we jou 10 extra ADV-dagen.
   » Een goede balans werk-privé.  Om 16u15 zit jouw werkdag er al op! Bijt je jou soms zo vast in een project dat je wat langer wil werken? Geen probleem, dat mag ook!  
   » Levenslang leren: onze elektrische bussen zijn custom-made en dus telkens net dat tikkeltje anders.
   » Verlies je niet graag tijd in het verkeer? Ook daar hebben we een oplossing voor: wij bevinden ons in een file-vrije omgeving.
   » Val je niet graag met de deur in huis? Top! In onze informele bedrijfscultuur staan de deuren namelijk voor iedereen open.

 
 

Goesting om ons team te versterken?

Bel Stéphanie of Caroline op 051/23.26.11 of stuur je cv en motivatiebrief naar jobs@vdlbusroeselare.be. We nemen snel contact met je op.

 

Is dit niet echt iets voor jou, maar lijkt de vacature op het lijf geschreven van één van jouw kennissen? Laat het hem/haar dan zeker weten, want sharing is caring!

 
 

Ons bedrijf:

VDL Bus Roeselare is onderdeel van de Nederlandse VDL Groep. Onze groep bestaat ondertussen uit 101 bedrijven, verspreid over 20 landen en heeft ruim 17.000 medewerkers. Hierdoor hebben wij de slagkracht van een multinational, maar behouden wij de cultuur van een familiebedrijf.

 

Bij VDL Bus Roeselare profileren wij ons als hét kenniscentrum inzake e-mobility in West-Europa. Als één van de grootste busproducenten in Europa zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatief klimaatvriendelijk transport. Met onze state-of-the-art elektrische bussen leggen we onze focus op zero-emissie transport zonder in te boeten aan comfort. Hiermee dragen onze bijna 600 medewerkers bij aan een maatschappij waarbij de zorg voor het klimaat brandend actueel is. We onderscheiden ons vooral door onze innoverende technieken en sterke klantgerichtheid. Op vandaag produceren we enkel nog custom-made hybride en elektrische bussen. Deze productie gebeurt van A tot Z in het centrum van Beveren-Roeselare. Deze successen worden ook sterk ondersteund door VDL Groep, die sterk geloven in onze  duurzame groei in West-Europa.

vaardigheden:

Categorie vacature:  [ Alles bekijken Jobs ]
Taal eisen:
type werk:
Salaris: Niet opgegeven
Mate: Niet opgegeven
Ervaring (jaar): Niet opgegeven
job Locatie: Roeselare België Ander
Adres: Roeselare België
Soort bedrijf Werkgever
Datum van indiening: 03/15/2019 / Viewed 1 times
Contact Informatie
Bedrijf: VDL Groep bv
E-mail: jobs@vdlbusroeselare.be


Solliciteer online